Babymassage is heerlijk om te doen, voor je baby én voor jou. Babymassage geeft rust en is heerlijk ontspannend voor ouder en kind. Zonder woorden leer je de taal van je baby te verstaan, "lichaamstaal". Masseren is meer dan aanraken alleen, het is contact maken, bijzondere aandacht en respect voor elkaar en een rustmoment in de dag.


Natuurlijk ken jij als ouder je baby het beste. Door regelmatig je baby te masseren, leer je je kind nóg beter kennen, waardoor je beter zal kunnen inspelen op de behoeften van je baby. Babymassage is niet moeilijk om te leren. Het is een eenvoudige en eeuwenoude techniek, die voor iedereen gemakkelijk te leren is.


De babymassage heeft een positieve uitwerking op onrustige, gevoelige baby’s die veel huilen en op baby’s die de neiging hebben zich te overstrekken. Babymassage kan er voor zorgen, dat je baby rustiger en dieper slaapt. Darmkrampjes kunnen met regelmatig masseren verminderen.


Deze cursus is bedoeld voor ouders en verzorgers van baby's in de leeftijd van ca. 6 weken tot 9 maanden. Tijdens de cursus leer je de vaardigheden en technieken voor het masseren van je baby, die je vervolgens in de thuissituatie kunt toepassen.

Baby massage Drachten © 2013 - algemene voorwaarden
Ontwerp website: Kreaasje